SibiuVirtual.ro - Company's Logo - Image
Harta Digitala Jocuri Online Tururi Virtuale Contact Publicitate

1. DESCRIEREA SERVICIULUI

   Sibiu Virtual asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor utilizatorilor care doresc sa acceseze siteul de la adresa www.sibiuvirtual.ro sau sa se inregisreze. Alte servicii ce vor fi ulterior implementate in cadrul siteului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire separat formulate.

2. INREGISTRARE

   Pentru utilizarea serviciilor oferite de acest site, in cazurile in care este necesara obtinerea unui “username” si a unei parole, sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra sau firma dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare al siteului.

   In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Sibiu Virtual isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

3. CONTINUT

   Sibiu Virtual defineste prin CONTINUT, toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice, tururi virtuale.

   CONTINUTUL siteului este proprietatea SibiuVirtual.ro si RomanianWay.com si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al SibiuVirtual.ro.

   Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.

   SibiuVirtual.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul siteului, in orice moment.

   SibiuVirtual.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

4. DESPAGUBIRI

   SibiuVirtual.ro si RomanianWay.com isi rezerva dreptul de a da in judecata si a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul SibiuVirtual.ro si al RomanianWay.com de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli.

5. ACORD

   Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel servicile si continutul siteului de la adresa www.sibiuvirtual.ro

Orice incalcare a acestor reguli, o puteti semnala la adresa office@sibiuvirtual.ro

 

info site
parteneri
link-uri rapide
link-uri utile
sageata meniu
sageata meniu
   
sageata meniu
This is my Google PageRankô - SmE Rank free service Powered by Scriptme Revista Sibiu Online
Copyright© 2005-2008 - SibiuVirtual.ro
 
Powered by RomanianWay.com